Tyxo.bg counter СУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик
Неделя, Януари 23, 2022
Text Size

Наш гимназист спаси жена от бездомни кучетаНа 15 юни 2021 година в град Пазарджик на моста на Лютата госпожа Марияна Дамянова е нападната от бездомни агресивни кучета.
За неин късмет ученик от нашето училище смело и всеотдайно спасява жената.
Това е нашият ученик Божидар Илиев от X “а” клас.
Божидар Илиев е награден от Директора на Средно училище "Георги Бенковски" госпожа Наталия Александрова с благодарствено писмо.
“Гордеем се с теб!”
Пострадалата жена Марияна Дамянова споделя смелата постъпка на нашия ученик с медиите.
Репортерът Благой Бекриев от Нова телевизия специално дойде в Пазарджик, за да направи репортаж за смелата постъпка на нашето момче със златно сърце Божидар Илиев.
Дано всички наши ученици да се учат от добрия пример на Божидар Илиев.
Браво, Божидаре!

Прием на ученици в V клас

Блестящи резултати в Националния кръг на престижното състезание Kangaroo Global LinguisticsСтефани Дадришка от 3б клас с грамотата и медала за постигнато ниво Rising Star (Изгряваща звезда) на национален кръг на състезанието по английски Spelling Bee Junior. Тази година това ниво беше постигнато от само 19 деца в групата от 2-ри до 4-ти клас от цяла България.
Учениците от СУ „Георги Бенковски“, гр. Пазарджик показаха задълбочени познания и компетентности по английски език при участието си в Националния кръг на престижното състезание Kangaroo Global Linguistics, организирано от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България. Участниците решаваха тестови задачи в различните нива според Common European Framework of Reference for Languages (CEFR) и възрастовите изисквания в регламента на състезанието (Pre A1, А1, A1 Senior, A2). С гордост споделяме блестящите резултати на нашите ученици, които доказаха, че могат да се справят с всякакви предизвикателства в областта на английския език и заслужиха сертификат и похвала за участието си: Детелина Добрева, IV клас – 91 точки, Ангел Георгиев, V клас – 90 точки, Илиана Видьова, VII клас – 95 точки, Пламен Янакиев, VIII клас – 85 точки. Поздравяваме всички наши участници, техните родители и учители за забележителните постижения.

Международният ден на детето в Средно училище "Георги Бенковски" - Пазарджик

Празникът на славянската писменост и култура и тържеството на първокласниците в Средно училище "Георги Бенковски" - Пазарджик

Още статии...

Страница 4 от 58

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Facebook Image

Полезни връзки:

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер