Tyxo.bg counter СУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик
Събота, Юни 25, 2022
Text Size

Стефани Дадришка се класира на национален кръг на състезанието Spelling Bee по английски език


На 29 март на регионалния кръг на състезанието по английски език Spelling Bee Junior училищният шампион Стефани Дадришка от 4б клас се класира между първите трима и си спечели правото да се състезава от името на нашето училище в националния кръг на състезанието. Състезатели от СУ „Георги Бенковски“ участват в Spelling Bee за 10та поредна година, но за първи път имаме класиран участник на третия, национален кръг.
Да пожелаем на Стефани още по-големи успехи на националния кръг, който ще се проведе на 14 май в гр. София.
Й. Трендафилов, училищен организатор на Spelling Bee

Учениците от общежитието към СУ „Георги Бенковски“ – гр. Пазарджик обсъдиха агресията като обществен проблем


МО на възпитателите в общежитието съвместно с педагогическия съветник Георги Божинов организираха на 14 април 2022 г. обучение на тема „Агресията и тормозът в училище и на улицата“ с ученици от 8 и 9 клас, настанени в общежитието. Обучението се проведе в новата зала за обучения в общежитието, създадена по инициатива на МО на възпитателите със средствата на училищния бюджет.
Медиатор на обучението беше г-н Божинов, а беседата проведе г-жа Бисерка Трайкова - Секретар на МКБППМН в община Пазарджик. Тя запозна учениците с дейността на Комисията за противообществени прояви на деца до 18 г. възраст по актуалната тема за агресията между учениците. Учениците изразиха лични мнения по обсъжданата тема.
След беседата беше прожектиран видео филм за агресията в училището и на улицата. Обучението премина при добра организация. Следващата тема за квалификация на МО е „Проблеми с употребата на наркотици, наргилета и енергийни напитки!“

Димитър Дамянов – председател на Методическото обединение на възпитателите в общежитието

Благословени Великденски празници!Бъдете здрави, изпълнени с топлина, доброта и любов! Благословени Великденски празници!
Г-ца Кънчева и учениците от 4 “б”клас

Меню за периода 3.V-5.V.22 г.

Проекти на тема "Моят бизнес" от 2.б класПрез световната седмица на парите от 21-25 март 2022 година, учениците от 2.б клас изготвиха и представиха своите проекти на тема "Моят бизнес" с класен ръководител Юлия Илиева.
Ето какво сътвориха бъдещите предприемачи.
Поздравления за творчество и сръчността!

Още статии...

Страница 4 от 57

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Facebook Image

Полезни връзки:

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер