Tyxo.bg counter СУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик
Неделя, Юни 20, 2021
Text Size

Виртуална Коледна разходка

Театрално студио "Арт" в РБ"Никола Фурнаджиев"

През учебната 2012/ 2013г. СОУ"Георги Бенковски" гр. Пазарджик продължава да работи по проект "Успех" с още повече ентусиазъм и нови клубове и студия.
Представяме ви няколко уловени мигове от представителната изява на театрално студио "Арт" в РБ"Никола Фурнаджиев.
Артистите от 4"в" клас с ръководител г-жа Стефка Михайлова влязоха в ролите на свои любими приказни, филмови и исторически герои. Споделиха на своите гости какво биха искали да направят, ако си сложат шапка невидимка и ги изненадаха с нестандартните си хрумвания и закачливи гатанки, песни и танци.Повече снимки можете да намерите ТУК!

Велопоход под наслов "Да пазим природата"

На 1 ноември 2012г. в гр.Пазарджик се проведе велопоход под наслов "Да пазим природата", организиран от колектива на ОДЗ "Калина Малина".
Учениците от 4 клас на СОУ "Г.Бенковски" бяха любезни гости на мероприятието. Забавлявайки се, те демонстрираха на бъдещите първокласници своите умения да управляват велосипед по правилата.
Така, освен за Деня на народните будители, ние напомнихме на обществеността колко важно е да осигурим на децата си уютна и чиста среда, в която да растат и творят.

V Национално състезание по природни науки

На 17 и 18 Ноември 2012 година в гр. Пазарджик се проведе V Национално състезание за ключови компетентности по природни науки на което горд домакин беше нашето училище СОУ "Георги Бенковски". Снимки от Националното състезание можете да намерите на нашата FACEBOOK страница!

Интегриран урок "Предприемчивост днес - успешна кариера утре"

На 16 Октомври 2012 година в Национална Финансова Стопанска Гимназия гр. София се проведе интегриран урок на тема  "Предприемчивост днес - успешна кариера утре", който бе част от световната седмица по предприемачество 2012г. Участниците в урока бяха ученици от десети и единадесети клас от три училища: СОУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик, СОУ "Васил Левски" гр. Велинград и Национална Финансова Стопанска Гимназия гр. София. Повече снимки можете да откриете ТУК!

Още статии...

Страница 52 от 56

<< Начало < Предишна 51 52 53 54 55 56 Следваща > Край >>
Facebook Image

Полезни връзки:

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер