Tyxo.bg counter Мениджър за един ден - 17.11.2016
Петък, Април 19, 2024
Text Size

Мениджър за един ден - 17.11.2016

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

На 17.11.2016 г. СУ "Георги Бенковски" Пазарджик отново се включи активно в инициативата на Джуниър Ачийнвмънт България. Учениците от 8, 9 и 10 клас от профил "Предриемачество и бизнес" отново заеха призови места в институции и фирми.
Те участваха в работата на Община Пазарджик, Държавна агенция „Архиви“, Местни данъци и такси, ОББ Пазарджик, Център за кариерно ориентиране, ще заемат отговорни позиции във фирма „ИРЕЛИ“. Теодора Петкова от 12 клас беше управител на централния офис в София на фирма „Сименс“.
Учениците подписаха своите договори с работодателите си за Мениджър за един ден и в края на работния ден им бяха връчени сертификати за отличното им представяне като мениджъри. Запознаха се с длъжностната характеристика на работното място, на което бяха като мениджъри. Практически се запознаха със задълженията като ментори и с документацията, за която отговаря мениджъра. Благодарим на всички институции и фирми, които избраха нашите млади предприемачи, за възможността да заемат мениджърска позиция за един ден. СУ "Георги Бенковски" Пазарджик също се включи като работодател и обяви две позиции в сектор "Човешки ресурси". Г-жа Елена Николова през целия ден обгрижва "младите предприемачи" и директорката на учебното заведение г-жа Наталия Александрова накрая на работния ден връчи сертификатите за отличното им представяне.
http://www.telekabeltv.bg/bg/news/22357.html

 

Снимки

Facebook Image
Банер