Tyxo.bg counter СУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик
Понеделник, Юни 01, 2020
Text Size

График за защита на проектите за областен кръг на националната олимпиада по ИТ, 5-7.03.2013г.

Това е графикът за защита на проектите, класирани за областен кръг на националната олимпиада по ИТ, област Пазарджик, която ще се проведе на 5-7.03.2013г. в лекционната зала на СОУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик

Изтеглете графика от ТУК

Виртуална Коледна разходка

Театрално студио "Арт" в РБ"Никола Фурнаджиев"

През учебната 2012/ 2013г. СОУ"Георги Бенковски" гр. Пазарджик продължава да работи по проект "Успех" с още повече ентусиазъм и нови клубове и студия.
Представяме ви няколко уловени мигове от представителната изява на театрално студио "Арт" в РБ"Никола Фурнаджиев.
Артистите от 4"в" клас с ръководител г-жа Стефка Михайлова влязоха в ролите на свои любими приказни, филмови и исторически герои. Споделиха на своите гости какво биха искали да направят, ако си сложат шапка невидимка и ги изненадаха с нестандартните си хрумвания и закачливи гатанки, песни и танци.Повече снимки можете да намерите ТУК!

Велопоход под наслов "Да пазим природата"

На 1 ноември 2012г. в гр.Пазарджик се проведе велопоход под наслов "Да пазим природата", организиран от колектива на ОДЗ "Калина Малина".
Учениците от 4 клас на СОУ "Г.Бенковски" бяха любезни гости на мероприятието. Забавлявайки се, те демонстрираха на бъдещите първокласници своите умения да управляват велосипед по правилата.
Така, освен за Деня на народните будители, ние напомнихме на обществеността колко важно е да осигурим на децата си уютна и чиста среда, в която да растат и творят.

V Национално състезание по природни науки

На 17 и 18 Ноември 2012 година в гр. Пазарджик се проведе V Национално състезание за ключови компетентности по природни науки на което горд домакин беше нашето училище СОУ "Георги Бенковски". Снимки от Националното състезание можете да намерите на нашата FACEBOOK страница!

Още статии...

Страница 48 от 52

<< Начало < Предишна 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Следваща > Край >>
Facebook Image

Полезни връзки:

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер