Tyxo.bg counter СУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик
Понеделник, Май 20, 2024
Text Size

Конкурс посветен на 160-годишния юбилей на СУ "Георги Брегов"Средно училище „Георги Бенковски“ град Пазарджик се включи активно в конкурс посветен на 160-годишния юбилей на СУ "Георги Брегов", 40 години от създаването на профил "Изобразително изкуство и 35 години от създаването на профил "Музика".
Нашите талантливи художници получиха грамоти за своите рисунки на тема " Училище на бъдещето". Специални поздравления за Валерия Драмова, която бе отличена с второ място в класацията 1-4 клас.
Продължавайте да развивате своята дарба, за да имате по-високи отличия в бъдеще! Дерзайте смело!
Списък на учениците, които присъстваха на откриването на изложба и награждаване във връзка с патронния празник на СУ“ Георги Брегов“, гр. Пазарджик.
1.Теодора Емилова Бойкова
2.Аделина Стоянова Георгиева
3.Лора Бориславова Лазарова
4.Дария Мирославова Гаврилова
5.Офелия Атанасова Георгиева
6.Гергана Карагеоргиева
7.Диана Златанова
8.Иван Стоянов Георгиев
9.Адриана Сиракова
10.Летисия Пиронова
11.Габриела Димитрова
12.Ивона Моллова
13.Виктория Маринова
14.Лора Гаджева
15.Валерия Драмова
16.Никола Гашуров
Ръководители:
1. Петя Дарджикова
2. Юлия Илиева

Националния конкурс „Ще обичам аз от сърце таз земя и тоз народ“ 2024г.
Учениците от СУ „Георги Бенковски“ – град Пазарджик взеха участие в седмото издание на Националния конкурс „Ще обичам аз от сърце таз земя и тоз народ“ 2024г., организиран от Второ ОУ „П. Р. Славейков“, гр. Стара Загора.
В категория фотография Аделина Георгиева от 5.а клас се класира на трето място. Учениците Диана Златанова, 5.а клас, Аделина Георгиева, 5.а клас, Даная Петкова, 5.б клас и Иван Ангелов, 7.а клас получиха сертификати за участие.
През учебната 2023-2024 г. в конкурса са участвали 1300 творби на 1036 ученици от цяла България от I до XII клас в четири категории: есе и стихотворение, рисунка, фотография и мултимедийна презентация. Отличени са 67 ученически творби.
Официалната церемония по награждаването ще се състои на 31.05.2024 г.

Световна седмица на парите 2024 в Средно училище „Георги Бенковски“Световна седмица на парите 2024 в Средно училище „Георги Бенковски“ град Пазарджик се проведе чрез различни дейности като базари, открити уроци, споделени практики под наслов „ЗАЩИТИ ПАРИТЕ СИ, ПОДСИГУРИ БЪДЕЩЕТО СИ!“ в периода от 18 до 24 март.
Световната седмица на парите (GMW) е ежегодна глобална кампания за повишаване на информираността за това колко важна е финансовата грамотност за младите хора от ранна възраст.
Инициативата е насочена към надграждащо развиване на знания, умения, нагласи и поведения, които са необходими на младежите, за да взимат осъзнати финансови решения, в резултат на които да постигат финансово благосъстояние и финансова устойчивост.
#GMW2024 #GlobalMoneyWeek #FinancialLiteracy #ФинансоваГрамотност
Global Money Week
JA Bulgaria

Първо място на волейболния турнир по проект НП „Заедно в изкуствата и в спорта“ – юноши на 13.IV.2024 г.
На 13.04.2024 г. във физкултурен салон на СУ „Георги Бенковски“ се проведе волейболен турнир по проект НП „Заедно в изкуствата и в спорта“ – юноши между отборите на ПГМЕТ, гр. Пазарджик, ПГСА , гр. Пазарджик и СУ „ Георги Бенковски“, гр. Пазарджик.
Класиране:
1 място - СУ „ Георги Бенковски“
2 място - ПГМЕТ
3 място - ПГСА
Ръководител на отбора на СУ „ Георги Бенковски“ е старши учител Славка Узунова

Първо място на Областни ученически игри по футбол за 2023/2024 година във възраст 5-7 класНа 26.03.2024 година завърши Областното първенство по футбол за 2023/2024 година за ученици 5-7 клас.
Отборът на СУ „Георги Бенковски” град Пазарджик победи категорично всички отбори на училищата в Област Пазарджик и завоюва първо място.
Благодарим на учениците и им пожелаваме успех и късмет в Зоналния етап на състезанието!

Още статии...

Страница 3 от 73

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Facebook Image

Полезни връзки:

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер