Tyxo.bg counter СУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик
Вторник, Май 18, 2021
Text Size

Награждаване на отличените ученици от конкурса за ръчно изработени мартеници, под наслов „Да съхраним българските традиции“

ТРЕТИ МАРТ – НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯВ чест на националния празник 3 март и 143 години от Освобождението на България от османско иго, учениците от СУ “Георги Бенковски „нарисуваха рисунки, посветени на празника! Таблото е изработено от ученици от 5. клас под ръководството на старши учител Петя Дарджикова!.

Заповед №РД09-3472/27.11.2020 г. за промяна в графика на учебното време на министъра на образованието и науката

Общинското ученическо първенство по футбол за 2020/2021 година

През месец Ноември завърши Общинското ученическо първенство по футбол за 2020/2021 година.
Представителните отбори на СУ „Георги Бенковски”- град Пазарджик, се класираха на почетното трето място във възраст 8-10 и 11-12 клас.
Благодарим на учениците и им пожелаваме здраве, късмет и успехи в различни поприща!

140 години от рождението на Йордан Йовков

По случай 140 години от рождението на Йордан Йовков учениците от VI в клас съвместно с класния си ръководител и учител по български език и литература - г-ца Евелина Пиперова, обособиха литературен кът за писателя. Във фоайето на четвъртия етаж разположиха табла със снимков материал от живота на писателя в с. Жеравна и гр. Добрич, кратка биография и откъси от изучавани творби. По време на междучасията учениците разглеждаха таблата с любопитство, но най-голям интерес предизвика палтото с кръпки на героя Серафим от едноименния разказ, изработено от Явор Ричев и г-ца Пиперова.

Още статии...

Страница 3 от 55

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Facebook Image

Полезни връзки:

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер