Tyxo.bg counter СУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик
Неделя, Юни 20, 2021
Text Size

Обръщение на Директора за откриване на новата 2020/2021 учебна година

Разпределение записаните в І клас за учебната 2020/2021 г. ученици по паралелки и групите за целодневна организация на учебния ден

Проект BG05M2ОP001-2.012-0001 „Образование за утрешния ден“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове

Поздрав за 24 майУВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, ВЪЗПИТАТЕЛИ, СЛУЖИТЕЛИ, РОДИТЕЛИ!
СКЪПИ УЧЕНИЦИ!

24 май!
Всяка година той пленява с блясъка на своята тържественост, с възрожденския си дух, с мощта на словото, с полета на духовността!
Защото е най- светлият, най- съкровеният, най- българският празник!
Празник на просветата и културата, празник на буквите и на техните творци!
В този ден се прекланяме и пред учителите, които с душа и слово, всеотдайно и неуморно изграждат духовната крепост на знанието!
Скъпи колеги! Всеки ден вие се грижите за това духовните сетива на младите хора да остават чувствителни и откликващи на предизвикателствата на света.
Всеки ден вие извършвате чудо, защото просветлявате умовете и душите на бъдещото поколение с даровете на знанието.
Това е духовен подвиг, който заслужава уважение и благодарност.
Поклон пред вас!
Скъпи ученици! Пожелавам да бъдете удовлетворени и духовно обогатени. Не забравяйте святото дело на първоучителите и бъдете изпълнени със светлината на познанието. Защото няма нищо по- красиво от високия дух и нищо по-силно от знанието!
Нека на 24 май носим празничния дух в сърцата си!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Наталия Александрова
Директор на СУ”Георги Бенковски”
гр. Пазарджик

 


В клипа 24 май в моето родно училище са показани моменти от 24 май в СУ "Георги Бенковски" град Пазарджик през 2018, 2019 и 2020 година. Добавени са кадри от отбелязването на празника, наградени учители, отличниците в училище, както и творчеството на децата през 2020, показващи моменти от 24 май. Чрез своите рисунки децата демонстрираха своите творчески заложби и начина на отразяване на празника. Клипът е по идея на Лилия Чаушева и Петя Дарджикова - старши учители в училището. Снимките са собствен архив.
При използване моля да се цитира източника на информация.

Мултимедийни проекти на учениците от 6 „а“ клас в клуб „Дигитален свят“


Мултимедийни проекти на учениците от 6 „а“ клас в клуб „Дигитален свят“ - Проект BG05M2ОP001-2.012-0001 „Образование за утрешния ден“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.
Проект 1: Георги Жулев и Петко Керемидов, 6 „а“ клас
Проект 2: Лилия Божилова и Джесика Гигова, 6 „а“ клас
Проект 3: Симона Попчева и Теодора Тунчева, 6 „а“ клас
участващи в Седмия национален конкурс с международно участие за литературно творчество, рисунка, мултимедийна презентация/видеоклип „България в картини и слово” 2020 година, организиран от Национален дворец на децата, община –Търговище, Център за подкрепа за личностно развитие – Обединен детски комплекс Търговище.

Още статии...

Страница 5 от 56

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Facebook Image

Полезни връзки:

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер