Tyxo.bg counter СУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик
Неделя, Януари 23, 2022
Text Size

Високото отличие „Неофит Рилски“ за Директора на СУ “Георги Бенковски“На тържествена церемония в лапидариума на Регионален исторически музей - Пазарджик г-жа Валентина Кайтазова – началник на РУО – Пазарджик връчи годишните награди за високи постижения в сферата на предучилищното и училищното образование на педагогически специалисти от област Пазарджик. С най-престижното почетно отличие "Неофит Рилски" на Министерството на образованието и науката, за цялостен принос беше удостоена и г-жа Наталия Александрова, директор на нашето училище. Честита награда!

На националния кръг на състезанието по английски език "Spelling Bee Junior" Стефани Дадришка постигна ниво "Rising Star"
На националния кръг на състезанието по английски език "Spelling Bee Junior" Стефани Дадришка, която стана победител в училищния кръг на състезанието на 1 март тази година, успешно премина през 10 кръга и постигна ниво "Rising Star"(Изгряваща звезда) . Националния кръг на състезанието се проведе онлайн, затова снимките са от училищния кръг на състезанието. Поздравяваме Стефани и и пожелаваме още много успехи! "
Й. Трендафилов, училищен координатор на състезанието по английски ''Spelling Bee"

Патронният празник на СУ “Георги Бенковски“

СУ „Георги Бенковски“ – Пазарджик започва прием в 1. клас за учебната 2021/2022 година.Прием в 1. клас в СУ "Георги Бенковски" - Пазарджик за 2021/2022 година. Училището осигурява целодневна организация на обучение за учениците в начален етап. Разширена подготовка по български език и литература, математика и предприемачество. Организира открити уроци със споделени практики, приемственост между етапите на обучение и работа в екип.

Отлични резултати на участниците в първия кръг на състезанието по английски език KANGAROO GLOBAL LINGUISTICS 2021От четири години СУ „Георги Бенковски“, град Пазарджик е член на сдружение „Асоциация на Кеймбридж училищата в България“ и всяка година ученици от втори до дванадесети клас участват в най-голямото училищно състезание по английски език KANGAROO GLOBAL LINGUISTICS и печелят призови места.
На 27. март 2021г. 32-ма ученици се включиха в първия кръг на състезанието по английски език KGL и представиха достойно нашето училище. Показаха отлични знания, които са повод за гордост и потвърждение, че ентусиазмът и ученолюбието дават резултати независимо от усложнената ситуация. Средният точков резултат на 32-мата участници е 87,33 от 100 точки. Детелина Добрева и Вивиан Христева са постигнали максимален резултат 100 точки!
За националния кръг на 17. април 2021 г. в София се класират: Детелина Добрева, IVа клас – 100 точки, Вивиан Христева, IVб клас – 100 точки, Ангел Георгиев, Vг клас – 95 точки, Нели Вацева, VIIв клас – 95 точки, Илиана Видьова, VIIг клас – 92,5 точки, Пламен Якимов, VIIIа клас – 90 точки.
Пожелаваме на възпитаниците на СУ “Георги Бенковски“ да продължават да трупат езикови знания с лекота и да печелят все по-големи признания!

Още статии...

Страница 5 от 58

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Facebook Image

Полезни връзки:

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер