Tyxo.bg counter СУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик
Събота, Юли 31, 2021
Text Size

Прием на ученици в V клас

Блестящи резултати в Националния кръг на престижното състезание Kangaroo Global LinguisticsСтефани Дадришка от 3б клас с грамотата и медала за постигнато ниво Rising Star (Изгряваща звезда) на национален кръг на състезанието по английски Spelling Bee Junior. Тази година това ниво беше постигнато от само 19 деца в групата от 2-ри до 4-ти клас от цяла България.
Учениците от СУ „Георги Бенковски“, гр. Пазарджик показаха задълбочени познания и компетентности по английски език при участието си в Националния кръг на престижното състезание Kangaroo Global Linguistics, организирано от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България. Участниците решаваха тестови задачи в различните нива според Common European Framework of Reference for Languages (CEFR) и възрастовите изисквания в регламента на състезанието (Pre A1, А1, A1 Senior, A2). С гордост споделяме блестящите резултати на нашите ученици, които доказаха, че могат да се справят с всякакви предизвикателства в областта на английския език и заслужиха сертификат и похвала за участието си: Детелина Добрева, IV клас – 91 точки, Ангел Георгиев, V клас – 90 точки, Илиана Видьова, VII клас – 95 точки, Пламен Янакиев, VIII клас – 85 точки. Поздравяваме всички наши участници, техните родители и учители за забележителните постижения.

Международният ден на детето в Средно училище "Георги Бенковски" - Пазарджик

Празникът на славянската писменост и култура и тържеството на първокласниците в Средно училище "Георги Бенковски" - Пазарджик

Високото отличие „Неофит Рилски“ за Директора на СУ “Георги Бенковски“На тържествена церемония в лапидариума на Регионален исторически музей - Пазарджик г-жа Валентина Кайтазова – началник на РУО – Пазарджик връчи годишните награди за високи постижения в сферата на предучилищното и училищното образование на педагогически специалисти от област Пазарджик. С най-престижното почетно отличие "Неофит Рилски" на Министерството на образованието и науката, за цялостен принос беше удостоена и г-жа Наталия Александрова, директор на нашето училище. Честита награда!

Още статии...

Страница 2 от 57

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Facebook Image

Полезни връзки:

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер