Tyxo.bg counter СУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик
Събота, Декември 07, 2019
Text Size

Събития, проведени в Световната седмица на предприемачеството в Средно училище „Г. Бенковски“ 12.11-16.11.2018 г.В дейностите през Световната седмица на предприемачеството в Средно училище „Георги Бенковски“ – град Пазарджик се включиха 454 ученици от начален, прогимназиален и гимназиален етап. За поредна година СУ „Георги Бенковски“ – Пазарджик активно се включи в Световната седмица на предприемачеството. В училището се проведоха открити уроци, изложби, базари. Учениците от I до XII клас представиха своя предприемачески дух и креативността си. Момчетата и момичетата от профил „Предприемачески“ показаха на по-малките ученици от начален и прогимназиален етап как творчеството и личната активност може да подобри живота на всеки от нас. Те работиха съвместно по проекти, решаваха казуси и изработваха продукти. Активно се включиха и родителите като доброволци и бизнес консултанти при обсъждането и реализирането на идеи за бизнес и производство на изделия в училищни условия.
Датата 15.11.2018 г. бе обявена за ден на отворените врати.
В присъствието на г-н Иван Стоев, управител на фирма „Нитос“, г-жа Александрова – директор на СУ „Г. Бенковски“ откри кът на предприемача на ІІІ етаж на училището. Господин Стоев поднесе на г-жа Александрова първия екземпляр от книжката, посветена на десетгодишнината от въвеждането на профил „Предприемачески“ в училището.
Координатори на инициативата „Световна седмица на предприемачеството“: Лилия Чаушева, Петя Дарджикова, Иванка Дамянова.

Мениджър за един ден – 30.10.2018 г.

Национална седмица на четенето от 22.10.2018г. до 26.10.2018г. в СУ„Георги Бенковски” – Пазарджик

Световната седмица на предприемачеството в СУ „Георги Бенковски“- гр. Пазарджик 12-18 ноември 2018 г.

Условия и ред и за получаване на стипендии на ученици след завършено основно образование в СУ „Г. Бенковски“- Пазарджик за I срок

Още статии...

Страница 9 от 49

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Facebook Image

Полезни връзки:

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер