Tyxo.bg counter СУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик
Неделя, Януари 23, 2022
Text Size

Мултимедийни проекти на учениците от 6 „а“ клас в клуб „Дигитален свят“


Мултимедийни проекти на учениците от 6 „а“ клас в клуб „Дигитален свят“ - Проект BG05M2ОP001-2.012-0001 „Образование за утрешния ден“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.
Проект 1: Георги Жулев и Петко Керемидов, 6 „а“ клас
Проект 2: Лилия Божилова и Джесика Гигова, 6 „а“ клас
Проект 3: Симона Попчева и Теодора Тунчева, 6 „а“ клас
участващи в Седмия национален конкурс с международно участие за литературно творчество, рисунка, мултимедийна презентация/видеоклип „България в картини и слово” 2020 година, организиран от Национален дворец на децата, община –Търговище, Център за подкрепа за личностно развитие – Обединен детски комплекс Търговище.

Патронен празник на Средно училище „Георги Бенковски“- Пазарджик

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, ВЪЗПИТАТЕЛИ И СЛУЖИТЕЛИ!
СКЪПИ УЧЕНИЦИ!
ДРАГИ РОДИТЕЛИ!

Патронният празник е най- значимият, най- вълнуващият, най- очакваният за едно училище, защото е повод не само за равносметка и вглеждане в историята, но и поглед към бъдещето.
Днес- 21. април, е различен ден за Средно училище „Георги Бенковски“- Пазарджик. Необичаемо пусти са сградата, коридорите и класните стаи. Лекционната зала е притихнала в очакване на своите таланти- малките и големите ученици.
Днес не е време за празнуване.
Днес е време за БЛАГОДАРНОСТ!

Уважаеми учители, благодаря ви за неуморния труд, за нестихващата енергия, за вдъхновението.
Благодаря ви за отговорността, компетентността и търпението, за успешното образованието на нашите ученици и в дигитална среда.
Благодаря ви за съпричастността и отдадеността, за ежедневната подкрепа и доверие.
Благодаря, че ви има! Въпреки трудностите - устояваме, не се предаваме и вървим напред...

Скъпи ученици,
За вас училището е своеобразната сцена, която ви превръща в творци, в достойни граждани, дава ви самочувствие и увереност, че успехът е във ваши ръце.
Уникално го правите вие- с високите си достижения в различните науки, с призовите отличия в състезания, олимпиади, конкурси, със спортните си изяви.
Благодаря ви! Гордеем се с вашите успехи!

Уважаеми родители,
Благодаря ви, че през годините изградихме успешно партньорство, че ни подкрепяте и безрезервно ни вярвате.
Благодаря на всички, че заедно успяваме да осигурим електронното обучение на учениците ни в периода на извънредно положение в страната.
С общи усилия доказахме, че ЗАЕДНО НИЕ МОЖЕМ МНОГО!
Нека ръка за ръка продължим напред и дадем на нашите ученици пример, достоен за подражание. Нека с настъпването на пролетта всичко да е по-добро, красиво и оптимистично. Вярвам, че щастливите мигове предстоят. От нас се иска само да се радваме на новия ден и да съхраним всеки хубав миг от него. Да помним доброто, да прощаваме до безкрайност... И да обичаме!

Бъдете здрави и благословени!Наталия Александрова Директор на СУ”Георги Бенковски”- Пазарджик

Великденски поздравСКЪПИ УЧЕНИЦИ!
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ!
ДРАГИ РОДИТЕЛИ!В навечерието на ВЪЗКРEСЕНИЕ ХРИСТОВО Ви пожелавам здраве, благополучие, радост и благоденствие във всеки дом!

Нека този голям християнски празник бъде за нас светло начало и стремеж към чистота на душите и помислите, към повече любов и състрадание! Нека добротата, милостта и смирението изпълнят сърцата Ви!Светли великденски празници!Наталия Александрова Директор на СУ”Георги Бенковски”- Пазарджик

БНТ2


Уважаеми ученици и родители,
БНТ2 става временно образователен канал, като уроците в ефира се излъчват от 9 - 12 ч. и 14 – 17 ч.

Преподаване и учене от разстояние

Още статии...

Страница 9 от 58

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Facebook Image

Полезни връзки:

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер