Tyxo.bg counter СУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик
Неделя, Март 26, 2023
Text Size

СУ „Георги Бенковски“ – Пазарджик започва прием в 1. клас за учебната 2023/2024 година


Прием в 1. клас в СУ "Георги Бенковски" - Пазарджик за 2023/2024 година. Училището осигурява целодневна организация на обучение за учениците в начален етап. Разширена подготовка по български език и литература, математика и предприемачество. Организира открити уроци със споделени практики, приемственост между етапите на обучение и работа в екип.

Връчване грамоти на изявени ученици на 23.5.2022 г.В навечерието на 24 май всяка година директорът на училището Наталия Александрова връчва грамоти на изявени ученици. И тази година на 23.05.2022г. в препълнената лекционна зала изказа сърдечна благодарност на всичките 180 специални ученици, постигнали отлични резултати в образователния процес, заели призови места на националните кръгове на състезания, в конкурса „СУ”Георги Бенковски” търси талант“, за принос към училищната общност. Пожела им нови хоризонти, вдъхновение и смели мечти.

СУ „Георги Бенковски“ – Пазарджик започва прием след завършено основно образование за учебната 2023/2024 година

Национален кръг на олимпиадата по информационни технологии на 14 май 2022 г.


Училище-координатор за област Пазарджик – Средно училище „Георги Бенковски“ Пазарджик.
Участници за областта – ученици от Математическа гимназия „Константин Величков“.

„Мениджър за един ден 2022" – „Силата на един екип“На 10.05.2022 г. се проведе юбилейното двадесето издание на инициативата „Мениджър за един ден (под мотото „Силата на един екип“), организирана от JA Bulgaria (Джуниър Ачийвмънт България). Това е най-значимата образователна инициатива, която подпомага кариерната реализация на ученици над 16 години.
За поредна година 12 ученици от СУ „Георги Бенковски“ - гр. Пазарджик се включиха активно в инициативата, като в рамките на един работен ден участниците се запознаха с реалната дейност на компании и организации в град Пазарджик.
Фирмите и институциите, които бяха домакини на събитието, са: „Ирели“ ООД, „Профи Принт България“, „Елкомп-68“, „Център за подкрепа за личностно развитие – Кариерно ориентиране и консултиране“ - град Пазарджик и СУ „Георги Бенковски“ - гр. Пазарджик.
Учениците, участвали в инициативата, заеха следните позиции:
- Елена Адова, Виктория Лукова и Симона Малинова (от 8.а клас) бяха заместник-директори и счетоводител в СУ „Георги Бенковски“ гр. Пазарджик;
- Лилия Чачова, Димитър Моллов бяха мениджъри в Център за подкрепа за личностно развитие – Кариерно ориентиране и консултиране“ - град Пазарджик;
- Цветелина Зяпкова, Йорданка Тонкова и Наталия Генчева от 9.а клас бяха във фирма „Елкомп-68“;
- Боян Иванов, Антон Костадинов (10.а клас) – във фирма „Профи Принт България“;
- Таня Василева и Николай Стойков – в „Ирели“ ООД.
С голям ентусиазъм и желание те влязоха в ролята на мениджъри и се потопиха в реалната работна среда на компаниите. За участието си в инициативата учениците получиха сертификати от JA Bulgaria. ашата подкрепа всяка година достигаме до над

Още статии...

Страница 7 от 61

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Facebook Image

Полезни връзки:

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер