Tyxo.bg counter СУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик
Неделя, Октомври 02, 2022
Text Size

Областен кръг на 20-та Национална олимпиада по информационни технологии


На 17 март 2022 г. от 13:30 часа в лекционната зала на СУ “Георги Бенковски“- гр. Пазарджик, училище домакин от 10 години на НОИТ, се проведе областният кръг на олимпиада по информационни технологии. От допуснатите 11 проекта се явиха девет. Петнадесет учениците VI-XII клас от ПМГ “Константин Величков“ – гр. Пазарджик с ръководители инж. Лидия Сиракова и Валентина Малинова – старши учители по информатика и ИТ, убедително и атрактивно защитиха своите проекти пред областно жури в състав: Лилия Чаушева – СУ “Георги Бенковски“, гр. Пазарджик, Златка Рудева – ОУ “Христо Ботев“, с. Карабунар и Даниела Христова – СУ “Димитър Гачев“, гр. Пазарджик.
Всичките девет проекта се допускат до участие в националния кръг на НОИТ през месец май 2022г.
Вярваме, че за поредна година младите информатици достойното ще представят област Пазарджик и ще завоюват призови места.

Победители в конкурса за плакат/табло на тема „Бъди в безопасност онлайн“ /гимназиален етап/Учениците от IXа клас при СУ „Георги Бенковски“ гр. Пазарджик са победители в конкурса за плакат/ табло на тема „Бъди в безопасност онлайн“ /гимназиален етап/, обявен от Местната комисия за противообществени прояви на малолетните и непълнолетните към Община Пазарджик по повод международния ден за безопасен интернет.
На 17.03.2021 г. лично кметът на гр. Пазарджик господин Тодор Попов, връчи грамота и благодари на учениците от IXа клас, профил „Предприемачески“ с интензивно изучаване на английски език с ръководител госпожа Ненка Георгиева за активното им участие и принос към актуалната тема.
Младите предприемачи подариха на гостите брошура с изработеното табло и книжка – 10 години Предприемаческо училище на България.

Протокол с резултатите на учениците от областен кръг на 20-та национална олимпиада по информационни технологии 2021/2022 учебна година

Резултатите на учениците от областен кръг на олимпиадата по история и цивилизации 2021/2022 учебна година за 5, 6, 9, 7 и 10 клас

Рецитал посветен на 149-тата годишнина от гибелта на Апостола на свободата - Васил Левски" с участие на учениците от 8.а клас с класен ръководител Р. Йовчева

Още статии...

Страница 7 от 57

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Facebook Image

Полезни връзки:

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер