Tyxo.bg counter СУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик
Неделя, Март 29, 2020
Text Size

Учебна компания "Light" финалистИзлязоха резултатите от регионалните състезания. Конкуренцията е голяма. Регистрираните учебни компании са над 100. Центоревете бяха - Бургас, Варна, Перник, Враца. От всеки регион само най-добрите 8 отиват на Националното състзание "Изгряващи звезди" Учебна компанията Light - СУ "Георги Бенковски" е една от водещите, които се класираха от регион Бургас. Линк към класирнето https://www.jabulgaria.org/…/rezultati_ot_regionalni_sastez…

Световната седмица на парите март 2019


През Световната седмица на парите м.март 2019 година учители и ученици се включиха в различни дейности като иновационен лагер, кративна работилница, благотворителни базари, открити уроци и др. Общият брой на учениците са 360 от начален, прогимназиален и гимназиален етап от СУ "Георги Бенковски" град Пазарджик. Учители участвали активно Лилия Чаушева, Иванка Дамянова, Петя Дарджикова, Владимир Донов, Юлия Илиева, Румяна Парнарева, Катя Палашева, Стефка Михайлова, Иванка Ганчева, Красимира Влахова, Ваня Цанева и други. Координатор на инициативата - Лилия Чаушева.

Деня на Земята


По случай Деня на Земята учениците от клуб "Приятели на природата " и клуб за изкуства "Арт тим" ( II a, в, г класове) в занимания по интереси засадиха дърво (кедър) в двора на СУ "Георги Бенковски".
Благодарим на г-н Чергаров от Регионална дирекция по горите -Пазарджик!

Клуб "Пъстра палитра"


В клуб "Пъстра палитра" учениците се запознават и усвояват интересни, нестандартни техники на рисуване. Часовете преминават неусетно обзети от желанието за създаване на нови и нови шедьоври.

Патронният празник на Средно училище „Георги Бенковски“ – гр. Пазарджик


На 19 април 2019 г. (петък) в Младежкия дом на гр. Пазарджик от 9,00 часа отбелязваме патронния празник на СУ „Георги Бенковски“ – гр. Пазарджик, който е посветен на 141 години от Освобождението на България.
Учениците, учителите и възпитателите от СУ „Георги Бенковски“ с вълнение очакват празника на любимото училище! В класните стаи и коридорите са подредени табла, организират се изложби, конкурси и състезания, посветени на героя от Априлското въстание- Георги Бенковски.
Повече от 10 години съвместна работа с Джуниър Ачийвмънт България и множество награди, участие в различни програми, проекти и инициативи бележат успешния път на СУ“Георги Бенковски“ по пътя на иновативното образование. В часовете по предприемачество учениците се учат да работят в екип, да развиват креативността си, да вземат важни решения.
Предприемаческото училище на България - СУ „Георги Бенковски“ - формира личности, готови да бъдат лидери, да създават и реализират идеите си, да бъдат успешни!
За четвърта поредна година училището ни провежда конкурс за таланти, който тази година е под наслов „Пазарджик - минало, настояще и бъдеще“ . На празника ще има официална част с водещи, със слово на директора, с посрещане и изпращане на знамето. Най-тържествената част ще е представянето на талантите в заключителния трети кръг „СУ „Георги Бенковски“ търси талант“. Най-добрите ще могат да се изявят. Ще има емоции и енергия. И деца, които не се страхуват от сцената, а са уверени в себе си. И това е най-важното: учениците на СУ „Георги Бенковски“ да вярват в своите възможности!
Средно училище „Георги Бенковски“,
гр. Пазарджик, ул. „Христо Ботев“ № 38

Още статии...

Страница 6 от 51

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Facebook Image

Полезни връзки:

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер