Tyxo.bg counter СУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик
Сряда, Септември 27, 2023
Text Size

Въвеждане на временни противоепидемични мерки на територията на област Пазарджик 18.1.-24.1.2023г.

Уча .се награждава СУ "Георги Бенковски" за иновативно училище на България


Подпомагане на лечението на Наско от гр. ПазарджикУважаеми ученици, родители, колеги!

Изразявам своята признателност и благодарност към всички Вас, които проявихте съпричастност, подкрепихте със средства, но най-вече с вяра и надежда Наско и неговото семейство.

БЛАГОДАРЯ ВИ!

На Коледа стават чудеса!
Бъдете здрави и благословени!
СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ!


Наталия Александрова
Директор
Средно училище „Георги Бенковски“
град Пазарджик

Призови места в конкурса „Направи добро за Коледа“ 2022г. на Общински детски комплекс - ПазарджикИзлязоха резултатите от конкурса „Направи добро за Коледа“ 2022г. на Общински детски комплекс - Пазарджик.
От Средно училище “Георги Бенковски“ се включиха ученици от начален, прогимназиален и гимназиален етап на обучение в категориите:
- Компютърна картичка
- Рисувана или колажирана картичка
- Рисунка
- Сурвачка
Да благодарим на всички ръководители и учениците, които активно се включиха в конкурса. Има и класирани ученици на призови места.
Честито!
Награждаването се състоя на 16 декември в 11 час в Пленарната зала на Община Пазарджик.

Достойно представяне на ученици от СУ „Георги Бенковски“ – Пазарджик на Националната ученическа конференция „Физика – инженерство – технологии“
На 3.12.2022 година 17 ученици от 10. и 12. клас на Средно училище „Георги Бенковски“ – Пазарджик, под ръководството на учителите Нора Христова и Владимир Донов, участваха в Националната ученическа конференция „Физика – инженерство – технологии“ в гр. Пловдив. Конференцията е организира от Физико-технологичния факултет на ПУ „Паисий Хилендарски“, съвместно с фондация „Еврика“.
Първото място в секция 3 – „Решение на предварително зададени експериментални проблеми“ – „Температурата в езерата“, бе присъдено на Петя Димитрова от 10. клас за представяне на решение на задача.
Екипът на 10. клас /Пламен Якимов, Илейн Стайкова, Габриела Гаджева, Йорданка Бонжолова, Наталия Генчева и Виктория Пенова/ се класира на трето място в състезателна секция 1 – „Презентация на тема от областите физика, инженерство, технологии“. Десетокласниците представиха мултимедийна презентация – „Физични закономерности в опорно-двигателната система“ с демонстрация на експеримент на живо.
Достойно се представиха и двата екипа ученици от 12. клас.
Участниците във форума получиха грамоти, сертификати и предметни награди.

Още статии...

Страница 6 от 63

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Facebook Image

Полезни връзки:

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер