Tyxo.bg counter СУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик
Вторник, Май 18, 2021
Text Size

Награждаване отличници 22.05.2019 г.


По случай 24 май - Денят на славянската писменост и култура в СУ "Георги Бенковски" град Пазарджик директорът Наталия Александрова връчи грамоти на отличниците в училище. Тези, които имат и постижения в национални състезания и конкурси, и са спомогнали за развитието на училищната общност получиха и парична награда. След тържествената част в залата на училището, те се почерпиха на коктейла в стола на училището. Да са живи и здрави. Да продължават с успехите и постиженията. Да бъдат гордост и на своите родители. Гордеем се с вас.

Покана за бал на класната от випуск 2019На 07.05.2019 г. в 10.15 ч. в двора на училището учениците от 12"а" клас профил "Предприемачество и бизнес" отпратиха своята покана за бал към класната си госпожа Катя Палашева. Изпращането на випуск 2019г. ще бъде на 15 май 2019г. в училище.

Фестивал на детското училищно творчество, организирано от ОДК – Пазарджик 2019Нашата музикална гордост Лилия Иванова от IIIв клас спечели първа награда за изпълнение на автентична народна песен.

Отлични резултати на учениците от СУ „Георги Бенковски” в националния кръг на Kangaroo Global Linguistics

От две години СУ „Георги Бенковски” е член на асоциацията на Кеймбридж училищата в България и за втора поредна година учениците от СУ „Георги Бенковски” се представиха блестящо в националния кръг на Kangaroo Global Linguistics, проведено на 13 април в София. В ниво А1 Виолета Влъчкова от пети клас постигна 90 точки, Натали Иванова от четвърти клас – 80 от 100 точки. На ниво А2 Кристиян Павлов зaвоюва 90 точки, а на ниво В2 Мария Аврамова от дванадесети клас получи 70 точки.
Kangaroo Global Linguistics e състезание по английски език, което се провежда по цял свят от International Testing Authority (ITA) и от Institute for the Development of Educational Assessment (IDEA). В България състезанието се организира от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България със сътрудничеството на издателство КЛЕТ България.

Учебна компания "Light" финалистИзлязоха резултатите от регионалните състезания. Конкуренцията е голяма. Регистрираните учебни компании са над 100. Центоревете бяха - Бургас, Варна, Перник, Враца. От всеки регион само най-добрите 8 отиват на Националното състзание "Изгряващи звезди" Учебна компанията Light - СУ "Георги Бенковски" е една от водещите, които се класираха от регион Бургас. Линк към класирнето https://www.jabulgaria.org/…/rezultati_ot_regionalni_sastez…

Още статии...

Страница 10 от 55

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Facebook Image

Полезни връзки:

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер