Tyxo.bg counter СУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик
Неделя, Януари 23, 2022
Text Size

Природните науки вдъхновяват - Семинар за споделяне на добри практикиСнимков материал и текст: Владимир Донов и Нора Христова
Видеомонтаж: Лилия Чаушева
16.12.2021 г. - На заседание, на методическото обединение „Математика, природни науки и екология“ при Средно училище "Георги Бенковски" град Пазарджик, Владимир Донов - ст. учител по физика и астрономия и Нора Христова – ЗДУД, които участваха в обучение по проект Еразъм + „Природните науки вдъхновяват“ - Преподаване на STEM за учители в гимназиален етап в университета в Сан Кристобъл де ла Лагуна, Тенерифе, Испания, представиха целите и дейностите по проекта. Бенефициент - РУО Пазарджик.

Инициатива на IXа клас профил „Предприемачески“Учениците от IXа профил „Предприемачески“ на 22.12.2021 г. проведоха инициатива „Коледна викторина“, в Vб, VIб, г клас.
Подаръчетата, с които наградиха отговорилите вярно на въпросите, бяха изработени в часовете по Въведение в предприемачеството.

Библиотеките като образователна средаПрез учебната 2021-2022 година Средно училище „Георги Бенковски“- Пазарджик работи по НП „Осигуряване на съвременна образователна среда“, модул „Библиотеките като образователна среда". В изпълнение на една от дейностите на 15.12.2021г. педагогическите специалисти по български език и литература гостуват на РБ "Никола Фурнаджиев", град Пазарджик.

Коледна виртуална разходка в Средно училище "Георги Бенковски"- гр. Пазарджик

Меню за периода 24.1-28.1.2022 г.

Още статии...

Страница 1 от 58

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Facebook Image

Полезни връзки:

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер